Niille jotka ei pääse paikan päälle, näistäkin SM-kisoista IT-velhomme Tommi taikoo hyvälaatuista live-streeemia katsojille.

YouTubeen emme voi streemata musiikin vuoksi, mutta tarjolla taas vanha flash-pohjainen stream.

Valitettavasti nykyään tietoturvan nimissä on flash-videoiden katsominen tehty aika hankalaksi, se pitää joka kerta erikseen sallia selaimessa, eikä selain muista asetusta sulkemisen jälkeen, edes sivukohtaisesti. Videoiden näkyminen on testattu peräti 4 eri selaimella, käyttöjärjestelminä WIN10 (IE11 ja Firefox), Linux (Firefox ja Chrome) ja android (puhelin, Puffin Browser), kaikissa toimii. Sivulla on ohjeet katsomiseen joka selaimeen, millä flash-videota voi katsoa. Eli jos ohjeita osaa lukea, eiköhän katsominen onnistu. Jos haluaa ”rautalankaohjeita”, laita emailia tra@iki.fi ja kerro käyttöjärjestelmä ja selain, niin katsotaan missä vika.

Stream tulee näkyviin http://webcam.tamsk.com sivulle. Jos haluaa testata etukäteen, se onnistuu menemällä sivulle agi.tamsk.com ja painamallla jomman kumman kameran kohdalta ”Katso”. Pitäisi näkyä viime viikonlopun agikisoja, muista enabloida (sallia) flash selaimen osoiterivin vasemmalta puolelta! Saattaa vaatia myös sivun uudelleenlataamisen asetuksen muuttamisen jälkeen.

Flashin voi asentaa koneelleen osoitteesta: https://get.adobe.com/flashplayer/

Tervetuloa seuraamaan hienoja koiratanssiesityksiä joko paikan päälle tai virtuaalisesti!

#ktsm2018

Kategoriat: Yleinen